Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
09.12.2021
Kamenná prodejna Nymburk!
A je to tady :) V první řadě Vám, našim klientům i celé naší koňské rodině a přátelům musíme poděkovat. 4.12.2021 jsme totiž otevřeli naší novou kam... číst celé
09.09.2021
Blíží se ZZZZIMAAA
Ahoj Koňandky a Koňáci...blíží se Zima a tak pro Vás Zuzka a Zorka budou v nejbližších dnech naskladňovat a doplňovat dostupné novinky od dodavatelů..... číst celé
21.01.2021
Jsme zpět
Mnozí z Vás si možná vzpomínají na naší kamennou prodejnu v Lysé nad Labem, tak to jsme my:) a jsme rádi, že tu pro Vás můžeme znovu být. Jsme potěše... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.12.2018
Podcasty s FITMINEM
Zajímají vás otázky z výživy? Chcete se dozvědět něco nového? Odstartovali jsme pro vás projekt Podcasty s Fitminem, kdy budeme postupně tvořit a z... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

pro všechny naše klienty

         Doprava ZDARMA NEPLATÍ  pro zásilky nad 40 Kg!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Zuzaně Voňavkové, se sídlem Ostrá 147, 289 22, IČ 88266125 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Podcasty s FITMINEM
19.12.2018
Podcasty s FITMINEM
Zajímají vás otázky z výživy? Chcete se dozvědět něco nového? Odstartovali jsme pro vás projekt Podcasty s Fitminem, kdy budeme postupně tvořit a z... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Ostrá 147

289 22

Česká Republika

 
Kontakty
Logo
Equistore-Fashion.cz
Zuzana Voňavková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz